Back to All Events

Tindskards Halloweentølt

Kom indenfor til et stævne som du aldrig har prøvet det før, når Tindskard inviterer indenfor til vores (u)hyggelige halloweenstævne.

Det foregår i ridehallen på Vestervangsvej 1, d. 31/10-2020 fra kl 9.00.
Vi skal dyste i discipliner, der afviger lidt fra normalen. Der er derfor hverken krav om rødt pas eller rytterlicens. Det er tilladt at blive trukket i alle klasser. En hest må gerne rides af flere ryttere, men må kun starte en gang i hver disciplin og maksimalt 3 gange i løbet af dagen. En rytter må ikke starte både 3-gang og 4-gang på samme hest, men hesten må gerne med 2 forskellige ryttere, så længe den ikke går mere end 3 klasser i alt.

Der kan startes følgende klasser:
(Husk at angive volte ved tilmelding)

Trolde-tølt: Valgfri tempo tølt på begge volter.

Frankensteins gakkede gangarter: Her vises 3 valgfrie gangarter (Vælg mellem tølt, trav, skridt, galop). Ved den gangart man ikke ønsker at vise rider man ind på midten af banen.

Vampyr-gang: Valgfri tempo tølt, langsom til middel trav, middel skridt og langsom til middel galop.

Blodtølt: En mere uhyggelig udgave af `Øltølt´. Der tøltes en omgang på tid, mens et krus af `blod´ transporteres rundt på banen. 

Zombie Games: En `skræmmende´ fortolkning af de klassiske ponygames. Her er man sammen på hold. Niveauet er for alle. Holdets samlede tid tæller.
Et hold består af 2-4 ryttere. Er der mindre end 4 ryttere på et hold, må 1 eller 2 af rytterne ride flere gange. En rytter kan dog ikke tage to ture i træk. Husk at angive et festligt holdnavn ved tilmelding.

Generelt:
Der afholdes ingen finaler men de bedste i hver klasse præmieres. Der vil desuden være en række ærespræmier der tildeles f.eks. bedste holdånd, mest uhyggelige equipage m.m.
Da dagen handler om hygge og samarbejde, er der ikke fokus på hvilken hest har de bedste gangarter, men på teamwork og helhedsindtryk.
Der er ingen krav til udstyr så længe rytteren kan føre hesten forsvarligt. Dog er udstyr forbudt under FEIF’s rules and regulations stadig forbudt. 
Der er maximalt plads til 40 deltagere og tilmelding er først til mølle. Der kan maximalt startes 2 heste pr. rytter. Der kan opstilles fold ved trailerparkeringen.

Startgebyr 200 kr. pr. equipage samt efterfølgende 50 kr. pr. klasse

Tilmelding sker over mail til vbt1991@gmail.com.
Angiv følgende oplysninger:
Rytter navn:
Mobilnummer:
Hest navn:
Klasser der ønskes startet (huske at angive volte):
evt. holdnavn, hvis du tilhører et hold til zombiegames:

Vær opmærksom på at tilmelding som hold foregår ved individuel tilmelding, hvor holdnavn blot angives under tilmeldingen. En rytter kan tilmelde 2 heste i samme mail.
Når din mail er modtaget vil du modtage en anmodning på mobilepay. Når denne er bekræftet er din tilmelding endegyldig. Tilmelding er bindende og startgebyr tilbagebetales kun ved evt. aflysning fra arrangørens side.
Sidste frist for tilmelding er 10/10-2020
Program og tidsplan for stævnet vil være at finde på vores facebookside senest 24/10. Vi gør opmærksom på at man kan blive tildelt en hjælpeopgave.

Pga. Covid-19 må hver deltager højst medbringe en hjælper/gæst. Det er en selvfølge at personer med tegn på sygdom eller som har været i kontakt med sygdom op til stævnet melder fra. Der vil ligeledes ikke være cafeteria på dagen, så husk at medbringe madpakke.
Heste skal være vaccineret efter gældende regler. Sidste vaccination må ikke være senere end 365 før start. Der afleveres tro-og love erklæring ved indtjek.

Vi glæder os til at se jer til årets (u)hyggeligste stævne.

Kontakt til arrangører kan ske over vbt1991@gmail.com eller 22569299
Adressen for stævnet er
Vestervangsvej 1
9850 Hirtshals

Earlier Event: September 15
Rytteryoga